Om oss

Vi er fagfolk med god kompetanse.

Otta Hus & Hyttebygg AS

Otta Hus & Hyttebygg As har lang erfaring fra bransjen, og har opp igjennom årene opparbeidet oss et stort kontaktnettverk innen fagfeltet. Vi har kontakter blant arkitekter, rørleggere og elektrikere.

Den lange erfaringen og gode nettverket vi har opparbeidet oss gir oss gode muligheter til å levere en totalpakke til deg. Uansett om drømmen din er å bygge et nytt hus, rehabilitere et eldre hus, pusse opp ditt nåværende eller bygge på huset, er det bare å komme til oss med en ide, og vi skal gjøre vårt ytterste til å realisere drømmen din.

Kundeservice, kvalitet, kompetanse og fagkunnskap setter vi høyt, og vi har alle nødvendige godkjenninger.

La fagfolk gjøre jobben for deg

Vi tar på oss oppdrag innen nybygg, hytter, rehabilitering, tilbygg, taktekking og våtrom. Etter å ha jobbet med en rekke prosjekter opp igjennom årene, har vi tilegnet oss masse erfaring og kompetanse. Vi utfører arbeid for både private og næringslivet. Store og små bygge prosjekter er det vi trives godt med. Det viktige for oss er at kunden er fornøyd, og vi skal være stolte av produktet vi leverer til kunden.

Arbeidet vi utfører skal bestå av solid arbeid og godt håndverk, og når jobben er ferdig skal prosjektet være preget av høy kvalitet i alle ledd. Vi ønsker å kommunisere med kunden hele veien, slik at den skal være trygg på arbeidet vårt. Med mange års erfaring fra både store og små prosjekter har vi opparbeidet en solid kompetanse som kundene våre skal nyte godt av.

Vi er strukturerte og målbevisste, og oppdragene skal alltid bli utført til avtalt tid og pris. Ta gjerne kontakt med oss for en gratis befaring.

Kundeservice

Vi skal alltid gjøre vårt ytterste for at resultatet er tilfredsstillende, og oppdragene skal bli utført til avtalt tid og pris.

Kvalitet

For å sikre god kvalitet ønsker vi å kommunisere med kunden hele veien, og utfører jobben på best mulig måte.

Kompetanse

Med mange års erfaring fra både store og små prosjekter har vi opparbeidet en solid kompetanse som kundene våre skal nyte godt av.

Fagkunnskap

Fagkunnskap setter vi høyt, og vi har alle nødvendige godkjenninger. Arbeidet vi utfører skal bestå av solid arbeid og godt håndverk.

TA KONTAKT I DAG

TRENGER DU VÅR HJELP?

Vi tar på oss oppdrag innen nybygg, hytter, rehabilitering, tilbygg, taktekking og våtrom. Vi har jobbet med en rekke prosjekter opp igjennom årene og har med dette tilegnet oss masse erfaring og kompetanse.