Våre tjenester

Arbeidet vi utfører skal bestå av solid arbeid og godt håndverk.

Nybygg

Har du en tomt så er vi klare til å realisere drømmen din. Vi har lang erfaring med oppføring av forskjellige typer nybygg. Vi leverer nøkkelferdige prosjekter etter kundens ønsker, til avtalt tid og pris.

Hytter

Sitter du på en hyttedrøm? Om du allerede har en hytte eller ønsker å bygge, må hytten være i stand til å tåle kulde, sterk vind og store snømengder. Vi kan realisere hyttedrømmen din fra start til slutt! Ta kontakt med oss.

Tilbygg

Føler du at du trenger større plass i boligen din? Vi hjelper deg med alt fra planlegging til ferdigstilt tilbygg. Vi sørger for at utførelsen blir gjort etter gjeldende forskrifter. Kontakt oss for gratis befaring.

Rehabilitering

Dersom boligen trenger en oppfriskning kan vi rehabilitere hele, eller deler av boligen din. Vi setter boligen eller hytten i forskriftsmessig stand med et godt øye for detaljer. Ta gjerne kontakt for uforpliktende befaring.

Taktekking

Trengs taket å byttes ut eller rehabiliteres? Det er en stor og viktig jobb som krever fagdyktige håndverkere. Vi tilbyr gratis befaring og vurderer hvilken løsning som passer for din bolig eller hytte, og gir deg et uforpliktende tilbud.

Våtrom

Ønsker du deg nytt bad eller vaskerom? Når vi påtar oss et oppdrag skal du være trygg på at vi leverer produktet innen tidsrammen som er avtalt. Arbeidet skal være punktlig og ryddig, samt at arbeidet skal være tilpasset ditt behov.
TA KONTAKT I DAG

TRENGER DU VÅR HJELP?

Vi tar på oss oppdrag innen nybygg, hytter, rehabilitering, tilbygg, taktekking og våtrom. Vi har jobbet med en rekke prosjekter opp igjennom årene og har med dette tilegnet oss masse erfaring og kompetanse.